De heimweehond - kinderboek met illustraties
Reviews | Review toevoegen

André van Duin schrijft voorwoord voor hondenverhalenboek Andre van Duin heeft het voorwoord verzorgd voor de verhalenbundel 'De heimweehond' van Stichting Pup in Nood te Amsterdam. Om de ...

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

André van Duin schrijft voorwoord voor hondenverhalenboek

Andre van Duin heeft het voorwoord verzorgd voor de verhalenbundel 'De heimweehond' van Stichting Pup in Nood te Amsterdam.
Om de stichting te helpen, heeft Uitgeverij De Graveinse Abeel het boek uitgegeven. De opbrengsten van dit boek komen geheel ten goede aan Pup in Nood.
André van Duin in het voorwoord: "Dieren spelen in mijn leven een grote rol, denk maar eens aan de succesvolle TV-serie 'Animal Crackers' waarin ik alle dieren van een stem voorzag."

Toen Stichting Pup in Nood in 1999 vijf jaar bestond, kwam André van Duin langs om dit heuglijke feit te vieren.

De honden in de verhalenbundel 'De heimweehond', maken spannende avonturen mee, en het loopt gelukkig altijd goed af voor hen. Dat is in het echte leven vaak anders. Pups worden op straat gezet, mishandeld, uit rijdende auto's gegooid en als oud vuil behandeld.
Stichting Pup in Nood vangt ze allemaal op. Dat kost veel geld en de subsidie die de stichting krijgt, gaat direct op aan parkeervergunningen voor de Dierenambulance.
Iedereen die het boek koopt, helpt daadwerkelijk mee om de pups een beter leven te geven.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews